Turkish English
: 7618 14157
43205 Son üye: clyderussop
Sayfa: [1] Aşağı git
Konu: 404 Hatalarından Bıkanlar için..  (Okunma Sayısı 569 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
profilCoban
Bas Usta

Reyting: +42/-2

:Fenerbahce
: Terazi
% 0
« : 17 Mart 2008 ,15 42 05 »

ImageSitelerde sunucu hatalarıyla karşılaştığınızda sorunun bağlantıda mı yoksa ulaşmaya çalıştığınız sitede mi olduğundan emin olmanın çok pratik bir yolu var.

İnternet öylesine geniş bir dünya ki, yeterli hayal gücü ve istikrarı olan kişiler, sadece başka kimsenin aklına gelmeyen bir hizmet sunarak insanlığa büyük fayda sağlayabiliyor. Down for everyone or just me (-sorun sende mi bende mi?) adlı internet sitesi de çok basit, ancak acil durumlarda çok işinize yarayabilecek bir hizmet sunuyor.

404 veya benzeri sunucu hatalarıyla karşılaştığınızda, erişmeye çalıştığınız siteyle ilgili olarak hatanın ilgili internet sitesinde mi, yoksa sizin bağlantınızda mı olduğunu öğrenmenize yardım eden downforeveryoneorjustme, bir başka deyişle giremediğiniz site için MSN'de bir arkadaşınıza "Abi bi' denesene sen girebilecek misin şu siteye?" diye talepte bulunma adımını ortadan kaldırıyor. Tek yapmanız gereken www.downforeveryoneorjustme.com adresine girip ulaşamadığınız URL adresini yazmanız. Sistem, sitenin dünyanın geri kalanı tarafından erişilip erişilemediğini kontrol ediyor ve sonucu anında bildiriyor. Bu da MSN'de deneme yaptıracak kimseyi bulamadığınız zamanlarda hayli faydalı olabiliyor. Tek sorun, servisin gereğinden fazla uzun bir adrese sahip olması.

Yazan: Erhan Kahraman
Bilgi İçin: Downforeveryoneorjustme
SDN - http://shiftdelete.net

[b]TURKIYE'NIN INTERAKTIF EGITIM ve KULTUR PLATFORUMU[/b]
profilgg
Usta
*

|||KQY©™ \\kelebekten kolyem

Reyting: +21/-12

:Besiktas_JK
: Koc
% 0
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2008 ,22 40 26 »

o adresi yazana kadar dayıma sorarım cevabımı alırım be Cheesy

Yaptığım hiçbir şeyden ben sorumlu değilim...
profilMas_Mavi
Bas Usta

"GEREKSİZ YERE ÇALIŞMAK YOK"

Reyting: +31/-14

:Galatasaray
: Aslan
% 50
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2008 ,09 54 35 »

Ben sadece 404 hatasıyla karşılaşmıyorum ki bin tane hata var bilgisayarımda Cheesy Teşekkürler arkadaşım paylaşım için Smiley

HAKSIZLIĞA BAŞKALDIRMAK SUÇSA SUÇLUYUM. SUSMAM GEREKİYORSA, SUSMUYORUM. GEREĞİNİ YAPIN.
profilkinger
Yeni
*

Reyting: +1/-0

:Galatasaray
: Koc
% 0
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2009 ,23 48 54 »

Cheesy güzel bir site:D
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: