Turkish English
Üyeler: 7096 Konular: 13477
Sayfa: [1] Aşağı git
Konu: Konulara Kaynak Ekleme Yöntemi  (Okunma Sayısı 2599 defa) Ek Özellikler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
profilbilgi@ğı
SUPER ADMIN
Bilge Üye
*

Doğru bilgi paylaşıldıkça anlam kazanır.

Reyting: +72/-0

Favori Takimim Takimim :Trabzonspor
Burcum Burcum : Ikizler
UYARI PUANI % 0
« : 05 Ağustos 2008 ,11 48 28 »

Sevgili bilgi dostları, bilgievrinine konu eklemelerde veya mesaj gönderirken bilgi doküman, belge girişlerinde kaynak gösterilmesi zorunludur.
Bu konuda admin, admin yardımcısı ve glob.moderatörlerimizi göreve çağırıyorum.

KAYNAK GÖSTERME KURALLARI:
1. Konu bizzat size özgü ise, kaynak belirtmeye gerek yoktur.
2. Kaynak bir kitap ise, Yazar soyadı adı, Kitap Adı, Kitabın yayın yeri, yayın tarihi ve sayfa numarası yazılır.
3. Kaynak bir makale ise, Yazar soyadı adı, Makale Adı, Derginin adı, yayın tarihi ve sayfa numarası yazılır.
4. Kaynak bir internet sitesi ise, internet sitesinin url adresi ( örneğin bu konunun url adresi http://www.bilgievreni.com/index.php?action=post;board=49.0  dir.)
5. Kaynak e posta ise, bu postayı gönderen kişi ise, ister gönderen belirtilir isterse belirtmez, kurum ise, gönderen kurum, toplu e posta ise, toplu e posta grubu yazılır.
6. Yazınızın bir bölümünde kısmi olarak bir yazıdan veya belgeden yararlanılacaksa, kısmi alıntı yerleri tırnak işaretiyle gösterilir.
7. Eğer bir resim ekleyecekseniz, resim bir sergiden çekilmişse, sergiyi düzenleyen kişi adı ve düzenlenen yer ve düzenleme tarihi belirtilir.
8. Resimler sizin çektiğiniz resimler ise,  altına isminizi yazmanız her açıdan faydalıdır. Eğer resim çok çok orijinal ve zor elde edilen bir resim ise, resim düzenleme programlarıyla resmin uygun bir yerine bizzat adınızı veya kurumunuzu yazmanızda fayda vardır.

NOT: Gerçek ortamda olsun sanal ortamda olsun bilgi emek verilerek oluşturulur. Emeğe saygı için lütfen kaynak gösterelim. Telif haklarına uyalım, uymayanları uyaralım.

TÜRKİYE'NİN İNTERAKTİF EĞİTİM ve KÜLTÜR PLATFORUMU
_________(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. Konu ici Reklam veya Duyuru Alani .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)________

[b]TURKIYE'NIN INTERAKTIF EGITIM ve KULTUR PLATFORUMU[/b]
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
Bu Sayfa 0.043 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu
Çözüm Ortaklarımız
Türkiye nin İnteraktif Köşe Yazarı Gazetesi ve Yazar Portali - Siyasal Forum  - Edukeyf   - Türkiyenin Sunu-Slayt Bankası  - Edubilim - Bilge Soft Yazılım - Ulusal Bilinçlenme Hareketi  - Bizajans - Gazete Web - Popüler Domain Pazarı - Türkiye nin Yerel Yönetim Portali