Turkish English
: 7407 14038
43044 Son üye: lamborcinim
Sayfa: [1] Aşağı git
Konu: ÖSS VE YDS SONUÇLARI YARIN AÇIKLANIYOR  (Okunma Sayısı 1062 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
profilMas_Mavi
Bas Usta

"GEREKSİZ YERE ÇALIŞMAK YOK"

Reyting: +31/-14

:Galatasaray
: Aslan
% 50
« : 14 Ağustos 2008 ,09 51 31 »

ÖSS VE YDS SONUÇLARI YARIN AÇIKLANIYOR

Öğrenci Seçme Sınavı ve Yabancı Dil Sınavı Yerleştirme Sonuçları, Yarın Saat 09.30'dan İtibaren İnternetten Öğrenilebilecek.

Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ve Yabancı Dil Sınavı (YDS) yerleştirme sonuçları, yarın saat 09.30'dan itibaren internetten öğrenilebilecek.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan'ın yaptığı yazılı açıklamaya göre, 15 Haziran 2008'de yapılan ÖSS ile 22 Haziran 2008'de yapılan YDS sonuçlarına göre yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sonuçlar, yarın saat 09.30'dan itibaren ''http://osys.osym.gov.tr'' ve ''http://osys2008.osym.gov.tr'' internet adreslerinden öğrenilebilecek.

Yerleştirme sonuçları ve kayıt işlemleri ile ilgili basın duyurusunun da aynı saatte ÖSYM'nin internet sayfasında yer alacağı bildirildi.

haberler.com(Anadolu Ajansı)

HAKSIZLIĞA BAŞKALDIRMAK SUÇSA SUÇLUYUM. SUSMAM GEREKİYORSA, SUSMUYORUM. GEREĞİNİ YAPIN.

[b]TURKIYE'NIN INTERAKTIF EGITIM ve KULTUR PLATFORUMU[/b]
profilultrAslan kenan
Tecrubeli Uye

TEK AŞKIM GALATASARAY

Reyting: +2/-2

% 0
« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2008 ,03 23 56 »

bilgiler için teşekkürler ben girmedim ama arkadaşlarım saatı kurup 9.30 da kalkıcaklar Grin inşallah hayırlısı neyse oraya yerleşirler

BEN TRÜBÜNCÜYÜM KIZIM SENİN BENLE İŞİN OLMAZ, ZATEN BENDE DE GALATASARAY AŞKINDAN BAŞKA AŞK OLMAZ. ZATEN AŞKLAR HEP YALAN DOLAN SONU ACI HÜSRAN BİZE HER SEVDADAN GERİYE KALAN SADECE GALATASARAY.

profilMas_Mavi
Bas Usta

"GEREKSİZ YERE ÇALIŞMAK YOK"

Reyting: +31/-14

% 50
« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2008 ,07 32 23 »

İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur. Heyecandan öbür tarafa gidicem Cheesy

HAKSIZLIĞA BAŞKALDIRMAK SUÇSA SUÇLUYUM. SUSMAM GEREKİYORSA, SUSMUYORUM. GEREĞİNİ YAPIN.
profilultrAslan kenan
Tecrubeli Uye

TEK AŞKIM GALATASARAY

Reyting: +2/-2

% 0
« Yanıtla #3 : 22 Ağustos 2008 ,01 51 22 »

hadi hayırlı olsun tebrikler kazanmısın sakın gitme ha kendine hakım ol Grin

BEN TRÜBÜNCÜYÜM KIZIM SENİN BENLE İŞİN OLMAZ, ZATEN BENDE DE GALATASARAY AŞKINDAN BAŞKA AŞK OLMAZ. ZATEN AŞKLAR HEP YALAN DOLAN SONU ACI HÜSRAN BİZE HER SEVDADAN GERİYE KALAN SADECE GALATASARAY.

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
Bu Sayfa 0.204 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu